Cat Costa un Implant de Par

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care ni se adresează este „cât costă un implant de păr?”. Vom încerca să răspundem la acest lucru cât mai corect posibil mai jos. În acest articol vom încerca să vă oferim cea mai bună estimare posibilă a costului, astfel încât să știți dacă este ceva ce vă puteți permite. Majoritatea pacienților își plătesc tratamentul folosind programe de finanțare, costul poate fi într-adevăr foarte mic dacă alegeți să-l împărțiți în timp.

Importanța unei consultații

Să recunoaștem, industria implanturilor de păr este plină de oameni de vânzări fără scrupule care promit un lucru și livrează altul. Acesta este principalul motiv pentru care clinica noastră din Sibiu are un succes atât de mare, suntem transparenți cu privire la prețurile noastre și ceea ce obțineți aici este întotdeauna 100% ceea ce ați dorit.

 

Cu toate acestea, consultațiile nu se referă la vânzări. Trebuie să evaluăm nivelul pierderii părului și să estimăm științific numărul de grefe și timpul necesar pentru a vă restabili părul. Starea zonei donatoare este, de asemenea, foarte variabilă de la persoană la persoană. Este posibil să aveți foliculi groși în zona donatorului, care ar putea reduce costul. Părul donator mai subțire necesită mai multă muncă și va crește ușor costul.

 

Aceasta este importanța unei consultații și, deși acest articol va face o treabă excelentă oferindu-vă o „figură de bază”, nu va fi niciodată posibil să fie la fel de precisă ca o întâlnire cu un chirurg.

Calculul costului implantului de păr în timpul consultării

Dacă sunteți o persoană căreia îi pasă de modul în care arată și care prețuiește abilitățile și timpul pe care îl vom investi în dvs., atunci costul merită cu siguranță. Motivul pentru care trebuie să veniți la o consultație este că, fără a ne uita la tiparele individuale de cădere a părului, este foarte dificil pentru noi să vă oferim o ofertă corectă. În timpul consultației inițiale, îl veți întâlni pe chirurgul nostru, care va analiza foliculii folosind instrumente specializate și va estima destul de exact costul.

 

Ar fi inutil să spunem că vă va costa 1.000 de euro și apoi să veniți la o consultație doar pentru a descoperi că este de fapt un tratament de 5.000 de euro. La fel, dacă le-am spune tuturor că implantul lor va fi de 5.000 de euro, atunci persoanele care își pot permite tratamentul s-ar putea crede că nu pot și vor pierde o procedură care le poate schimba viața. La clinica noastră ne pasă de pacienții noștri și dorim ceea ce este mai bine pentru ei. Aceasta înseamnă găsirea unei soluții la prețuri accesibile.

Cum calculăm prețul

Calculul prețului depinde de o serie de factori. Ca orice intervenție chirurgicală, este foarte dependentă de starea și caracteristicile căderii individuale a părului. Cu toate acestea, există anumiți factori pe care îi puteți lua în considerare pentru a obține un cost general înainte de a ajunge la cabinet pentru consultarea inițială. Costul se bazează pe numărul de grefe individuale de care aveți nevoie pentru procedura FUE.

 

Cu cât veți obține mai multe grefe, cu atât procedura devine mai ieftină. Acest lucru se datorează economiilor de scară implicate în desfășurarea unor proceduri mai mari și menținerea competitivă a costurilor.

Dar implanturile de păr ieftine?

Nu facem implanturi sau oferte ieftine de păr aici la clinca noastră. Suntem clinică cu o istorie de excelență. Pentru a menține standardele extrem de ridicate de îngrijire a pacienților, nu putem oferi intervenții chirurgicale la buget. Prețurile noastre sunt competitive.

 

Există clinici unde procedurile sunt mai ieftine, dar trebuie să înțelegeți că rezultatele pot părea ieftine sau ar putea fi evident că ați făcut un implant de păr. Acesta nu este cu siguranță rezultatul pe care îl căutăm. Un tratament mai puțin costisitor pentru persoanele care doresc un anumit aspect este micropigmentarea scalpului, care este o formă de tatuaj medical.

Este adevărat că costurile implantului de păr nu sunt accesibile tuturor. Nu vrem să pierdem timpul prețios cu promisiuni goale în acest stadiu incipient. Dacă doriți tot ce este mai bun la un preț echitabil și competitiv și îngrijirea înainte, în timpul și după procedura dvs. să fie realizată de către profesioniști desăvârșiți, atunci sunteți în locul potrivit și ar trebui să vă programați.

 

Este posibil să plecați în străinătate pentru restaurarea mai ieftină a părului, dar, din experiența noastră, aceasta nu este niciodată o idee atât de bună pe cât ar putea părea inițial. Costurile de restaurare a părului aici, devin de asemenea, mai puțin costisitoare și mai competitive cu prețurile pe care le veți cita în străinătate.